Шевченківські дні

З 11 по 15 березня 2019 року в Любимівському ЗДПЗСО №2 проведені заходи, приурочені відзначенню 203-річниці з дня народження Т.Шевченка. Метою заходів було формування духовної культури, виховання почуття любові та поваги до традицій свого народу, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу, вихованню поваги до Шевченкового слова та зацікавленість до вивчення його життя та творчості.

Вчитель української мови та літератури Половинник Ольга Леонідівна разом із бібліотекарем Ковалевич Оленою Володимирівною презентували увазі школярів книжкову виставку «Тарасові слова – то правда жива».

Половинник О.Л. провела усний журнал з учнями 6-го класу « Шевченкове слово в віках не старіє». Така робота сприяла розвитку дослідницьких умінь учнів, були виявлені нові факти з біографії Шевченка як письменника, поета, просвітителя, філософа, художника, громадського діяча.

Вчителі початкових класів підготували уроки - презентації під гаслом «Ми тебе не забудемо, Тарасе!»

Учні 1-11-х класів взяли активну участь у конкурсі малюнків, присвячених Шевченківським дням.

Шевченківські дні пройшли на високому рівні, усі класи взяли активну участь у проведені заходів. Педагогами школи була проведена значна робота, що сприяла кращому засвоєнню матеріалу учнями, вихованню поваги до творчості Кобзаря, утвердженню його духовних заповідей.

/Files/images/IMG_20190315_112452.jpg Більше фото

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.