День Захисника Вітчизни та українського козацтва

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та Захисника Вітчизни.

Традиційно, у переддень свята 13 жовтня 2020 року, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної молоді, у Любимівському ЗДПЗСО №2 проведені заходи присвячені цьому дню.

Протягом дня погляд учнів, учителів школи радувала тематична книжкова виставка «Герої не вмирають», яку підготувала бібліотекар школи О.В. Ковалевич. У класних колективах були проведені години спілкування на тему«Нащадки козацької слави». Вчитель історії В.М. Хомін з учнями 10-11 класів, провела історичну вікторину «Ми роду козацького діти», де учні були розділені на дві команди, отримали призові місця та нагороджені грамотами.

Вчитель фізичної культури І.С.Гонта. організував для збірних команд 7 – 8 класів різні конкурси на фізичну витривалість та обізнаність з історією українського козацтва «Козацькі забави».

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

Р.S. День захисника України був проведений з дотриманням протиепідемічних заходів.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.