Свято наближається...

26 грудня протягом дня відбувалися новорічні свята у нашій школі. Казка на новий лад про трьох красунь, які під Новий рік шукали кохання веселили учнів початкових та середніх класів. Весела Баба Яга, уявивши себе однією з красунь, дарувала і учням, і їхнім батькам гарний настрій. Красуні шукали Снігуроньку, боролися із триголовим Змієм Гориничем та, врешті-решт, визволили Снігуроньку із полону.

Дід Мороз також завітав до наших школярів, дарував дітям подарунки, танцював з ними та вітав усіх із наступаючими святами.

Для учнів старших класів було організовано та проведено новорічний КВК, суддями якого були справжні КВН-щики із досвідом. Феєричний початок влаштували журі конкурсу, які постали перед глядачами в образах мегапопулярного Дзідзьо, його красуні-супутниці Сари, короля української естради Діми Коляденка та неповторної Ірини Білик. Команди на сцені трималися впевнено та жартували влучно. КВК подарував усім гарний передноворічний настрій.

Свято у школі пройшло весело, позитивно та яскраво./Files/images/DSCN2473.JPG/Files/images/DSCN2428.JPG/Files/images/DSCN2425.JPG/Files/images/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.