У здоровому тілі - здоровий дух

З метою пропаганди здорового способу життя, залучення молоді до занять спорту у нашій школі протягом 14.09-18.09 було проведено низку спортивних заходів.

Олімпійський тиждень розпочався з урочистої лінійки, підготовленої Агітбригадою на тему «У здоровому тілі – здоровий дух».

Спритність, силу, вправність, витривалість школярі демонстрували, виконуючи легкоатлетичні вправи та естафети, які проводилися між учнями школи.

Відчути командний дух, азарт та підтримку товаришів діти могли під час ігор з футболу та волейболу.

Наприкінці тематичного тижня було проведено всешкільну ранкову зарядку, на якій учні нашої школи продемонстрували свою згуртованість та свій здоровий спортивний рух.

За підсумками змагань маємо такі результати:

- у категорії 5-7 класи ІІІ місце посіли учні 5 класу, ІІ місце – 7 класу та перемогу здобули учні 6 класу.

- у категорії 8-11 класи ІІІ місце зайняли учні 8 класу, ІІ місце – 9 класу та І місце посіли учні 10 класу.

Кращими капітанами футбольних команд стали 10 класу, які створили 3 команди. ІІІ місце з футболу зайняла команда Стрюка Анатолія, ІІ місце – Барабаша Миколи, І місце – Сєрова Сергія.

Усі команди були нагородженні пам’ятними грамотами.

Олімпійський тиждень завершився, але невпинна робота з формування цілісного ставлення до свого життя і здоров’я, виховання свідомої особистості та громадянина України триває далі.

/Files/images/IMG_2805.JPG /Files/images/IMG_2817.JPG /Files/images/IMG_2856.JPG /Files/images/IMG_2879.JPG /Files/images/IMG_2895.JPG /Files/images/IMG_2974.JPG /Files/images/IMG_3000.JPG /Files/images/IMG_3032.JPG /Files/images/IMG_3043.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.