День закоханих

14 лютого уже традиційно учні нашої школи запускали стріли Амура у серця один одного. Сам Бог кохання завітав на наше шкільне свято та привітав усіх присутніх із Днем закоханих.

Глядачі зацікавлено спостерігали, як боролися за статус найкращої пари школи учні 7-10 класів та активно підтримували учасників гучними оплесками. Утворені пари гідно виходили з різних ситуацій конкурсної програми, проявляли креативність, таланти.

Хлопці були справжніми лицарями для своїх прекрасних дам, показали свою спритність та винахідливість, були щедрими на компліменти.

Між конкурсами своїми танцями та співами розважали глядачів учні 7 та 11 класу.

За результатами багатьох конкурсів переможцями стала пара учнів із 8 класу - Анатолій та Вікторія.

Усі учасники були нагороджені заохочувальними призами.

Під час конкурсно-розважальної програми усі присутні зрозуміли, що боротися за свої почуття не так то й легко, але варто, адже кохання варте того, щоб долати перешкоди. Це почуття - прекрасне, тож ми бажаємо, щоб стріли Амура поцілили у кожне серце!

/Files/images/DSCN2856[1].JPG/Files/images/DSCN2869[1].JPG/Files/images/DSCN2867[1].JPG/Files/images/DSCN2852[1].JPG/Files/images/DSCN2851[1].JPG/Files/images/DSCN2844[1].JPG/Files/images/DSCN2841[1].JPG

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.