Цей одвічний біль Афганістану...

25 років минуло з того часу, як вивели радянські війська із країни Афганістан.

25 років живуть із болем у серці матері, дружини та діти загиблих у горах цієї країни воїнів, які присягали на вірність рідній державі, а воювали на чужій землі, віддавали життя на безглуздій та не потрібній ні кому війні.

Героям Афганістану, живим та полеглим у боях, полоненим та тим, що пропали безвісти і була присвячена тематична лінійка 13 лютого у нашій школі.

Учні вшанували пам'ять жертвам Афганістану хвилиною мовчання, із сльозами на очах слухали пісні, присвячені тим подіям та ставили багато запитать своїм вчителям.

15 лютого старшокласники відвідали концерт у будинку культури ім. М.В.Фрунзе, де зібрались учасники бойових дій у Афганістані з усього Каховського району.

19 лютого учні нашої школи взяли участь у зустрічі з воїнами-афганцями селища Любимівка. Старшокласники висловили їм свою подяку за їх героїзм та мужність. Сльози навернулись на очі афганцям, коли вони почули до болю знайому їм пісню "Vivat, дорогие мои шурави" у виконанні наших учнів.

Під кінець зустрічі усі присутні побажали одне одному лише одного - жити під мирним небом та не знати цього страшного слова - війна. Адже людська смерть не може бути виправдана ніякими високими ідеями.

І час ніколи не загоїть рани від Афганської війни!

/Files/images/DSCN2826[1].JPG/Files/images/DSCN2815[1].JPG/Files/images/DSCN2810[1].JPG

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.